Gerard Iepema: jarenlange ervaring in renovatie

Je gaat liever niet met iemand in zee die een beginner is. Begrijpelijk. En dat hoeft ook niet. Gerard Iepema, de hoofdpersoon achter Renovatie Noord, heeft ruim 20 jaar ervaring in renovatie in Noord-Nederland. Hij is weet alles van het onderhouden en schuren van vloeren, traprenovatie en kunststof kozijnen. En ook van timmerwerk en verduurzaming aan uw huis.

Als je je huis renoveert dan wil je goed geholpen worden en moet het eindresultaat van hoge kwaliteit zijn. Het moet tenslotte nog jaren meegaan. Als wij zelf op zoek waren naar een renovatiebedrijf zouden we die dingen heel belangrijk vinden. Daarom vind je bij ons nog echte service en wij hebben het leveren van kwaliteit hoog in het vaandel.

Gerard werkt veel samen met Renovatieholland, een bedrijf met een zeer goede reputatie. Je profiteert dus optimaal van onze gezamenlijke know-how op het gebied van renovatie.

Laat ons weten wat je wensen zijn. Geheel vrijblijvend gaan we het gesprek aan. Wij vinden het heel belangrijk dat je een goed gevoel krijgt bij wie we zijn en wat we doen.